O nama
EU Build je vodeća domaća konsultantska kuća koja se bavi upravljanjem projektima u građevinarstvu. Razvili smo sistem rada kojim planiramo i organizujemo Vaše građevinske projekte, savlađujemo prepreke na koje možete naići u njihovom realizovanju i ukupno, ostvarujemo Vaše odluke.
PROFIL FIRME

EU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje. EU Build pomaže i investitorima da budu uspešniji u svom polju interesovanja. Mi Vam nudimo znanje, tehnike, veštine i alate kako da uspešno realizujete svoje projekte. Radeći sa nama, ostvarićete Vaše odluke.
ISTORIJAT

Još od 2001. godine EU Build je imao viziju da postane vodeća kompanija u Srbiji koja se bavi konsultantskim uslugama i izgradnjom kapaciteta u upravljanju građevinskim projektima. Od tada smo razvili modernu metodologiju i alate koji se koriste u okruženju kako bismo pomogli našim klijentima da budu uspešniji. Većina naših projekata je izvršena prema međunarodnim i srpskim standardima.

RAZVOJ

Sa dugogodišnjim iskustvom na srpskom građevinskom tržištu, razvili smo sposobnost da primenimo međunarodne građevinske i ugovorne procedure lokalno. Naši klijenti iz Srbije uspešno upravljaju svojim projektima čak iako nisu imali iskustva sa međunarodnim procedurama. Razvili smo naše sposobnosti kako bismo pomogli klijentima da razviju svoje kapacitete.
VIZIJA
Vizija razvoja EU Build-a je da organizacije i pojedinci, koje žele da postanu uspešniji, koriste usluge EU Build-a da bi bili konkurentniji na tržištu na kome se takmiče.

MISIJA
EU Build pruža pomoć organizacijama i pojedincima da ostvare odluke u svom poslovnom okruženju.